Terapie prin plutire

Încearcă o sesiune de plutire la tine acasă. Nu, nu glumim

Cum ar fi să-ți închipui că plutești într-un bazin de plutire?

Chiar dacă acest lucru nu este cu adevărat posibil – momentan –  eu îți propun să fii în mintea ta aici…la AquaSpa & Relax… unde te aștept cu drag la floating online!

DA… ai citit bine!

Fii sigur că avem locuri disponibile suficiente, nu trebuie să te programezi, nu trebuie să-ți aduci nimic și nu ai de îndeplinit nicio condiție… poți chiar și să-ți vopsești părul în roșu sau verde dacă dorești!

Nu te judecă nimeni și nu colorezi apa! (prietenii stiu de ce!)

Totul se întâmplă cu ajutorul imaginației tale… pentru ca mintea nu face diferența între imaginație și realitate! Așa că, haide să profităm de acest lucru.

Pentru că în bazin poți să te detașezi de toate grijile, fricile, anxietatea, stresul și să fii doar TU cu TINE…RELAXAT…și…fără problemele uzuale.

Așa că haide la plutit online. Este deschis non-stop, nu te costă nimic și ține doar de dorința ta de a evada din cotidian.

Te întrebi cum să procedezi?

Simplu!

Doar găsește-ți un loc în care să nu fii deranjat de nimeni, pune-ți o melodie relaxantă, așează-te pe covor, întinde-te pe spate – ca în bazin – cu mâinile în poziția deschisă și picioarele întinse, închide ochii și imaginează-te în bazin, plutind. Inspiră adânc și expiră lung, umflă abdomenul și umple plămânii cu aer. Respiră din inimă, rar…rar… oftează… ca și cum ai fi scăpat de un pericol.

Vizualizează cum inspiri iubire divină, pace, armonie, înțelepciune și expiri toate grijile, fricile, anxietatea, boala și stresul.

Păstrează ritmul, nu te mai gândi la altceva, concentrează-te pe respirație…doar atât…

E călduț, e plăcut, ești protejat ca-n pântecul mamei și te simți din ce în ce mai bine, mai relaxat, mai detașat, până dispare acea presiune din minte, din inimă.

Continuă să respiri adânc și simte iubirea. E tot ce ai nevoie.

Doar atât. Respiră rar…din inimă

Apoi, pentru a-i ajuta pe ceilalți, continuă să respiri simțind cum te expandezi…ești cât camera…cât casa…cât orasul…Europa…Pământul. Cât toată galaxia… și continui… trimițându-le tuturor IUBIRE… ARMONIE…ÎNȚELEPCIUNE…

Dacă te simți bine, rămâi cât dorești… apoi revino parcurgând în sens invers distanțele. Revino încet plin de iubire, armonie, înțelepciune.

Păstrează această stare și te aștept la Aqua online pentru o nouă călătorie…

Cu drag, Mihaela!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *