Despre Noi

Sunt Mihaela Fleșer, inginer mecanic.

Am lucrat în domeniul tehnic și aș putea să spun despre mine că sunt un om pasionat de științe exacte.

Sunt o persoană calculată, analitică, dar cu toate astea în ultimii ani am realizat că viața mea nu e completă doar cu rațiune, logică și analiză. Am simțit că-mi lipsește ceva, dar nu știam ce.

Așa am început să studiez metode prin care noi, oamenii, putem să ne echilibrăm ambele emisfere ale creierului și să oferim relaxare profundă pentru corp, creativitate pentru minte, liniște pentru suflet.

În ultimii ani am citit, am studiat și explorat domeniul terapeutic.

Am urmat cursuri și, practic, am căutat să înțeleg mai bine cum poți să găsești un echilibru între Minte, Trup și Suflet.

O schimbare s-a produs în viața mea după ce am fost pentru prima dată într-un centru de terapie prin plutire.

În timpul ședinței mi-a venit ideea să creez acasă la Cluj un spațiu doar al meu în care să mă pot bucura de toate beneficiile relaxării în apă.

Când am început să studiez „problema” unui floatation center în Cluj mi-am dat seama că orașul în care locuiesc NU ARE nicăieri un astfel de centru, iar asta mi-a dat imbold și motivație.

M-am întrebat: cum ar fi să se bucure și alții de beneficiile terapiei prin plutire aici în Cluj, fără să călătorească sute sau mii de kilometri pentru o oră de profunzime și conectare cu ei înșiși?

În 2018 am deschis primul și singurul centru de terapie prin plutire din Cluj.

La ora la care-ți scriu aceste rânduri a trecut doar un an de când am inaugurat micul nostru spațiu. Cea mai mare bucurie a mea e să văd starea pe care oamenii o au după o sesiune, când cei mai mulți dintre ei au, după ce ies din bazin, un zâmbet larg, inconfundabil.

Știi, e acel tip zâmbet pe care îl regăsești la oamenii senini, liberi și împăcați cu ei înșiși. Eu l-am numit „zâmbet plutitor”.

Vrei și tu să experimentezi un zâmbet plutitor?

Rezervă-ți acum două ore în agendă și programează-te la o sesiune.