Ce spun clienții noștri

„O experiență surprinzător de plăcută prin simplitatea ei.”

O experiență surprinzător de plăcută Deni

„Mulțumesc pentru o experiență nouă și minunată. A fost prima dată când am încercat AquaSpa și mă simt revigorată și răsfățată. Am primit acest voucher cadou de Crăciun. Acum cred că am fost cu adevărat foarte cuminte având în vedere cadoul minunat pe care l-am primit.”

„O experiență foarte relaxantă în care timpul trece mai repede decât mi-aș fi dorit. Cu siguranță voi reveni.”

O experiență nouă și minunată Sebastian Stoica

„A fost o experiență minunată și cu siguranță foarte relaxată. Starea profundă de liniște m-a convins să repet această experiență”.

Vă mulțumesc,

Ana Stoica

O experiență minunată Ana Stoica

„Relaxare deplină și profundă! Dacă ai avut o zi sau o săptămână grea sau pur și simplu ai nevoie de o stare profundă de relaxare, aici sigur ai oportunitatea să experimentezi cum este să tragi un pui de somn plutind la suprafața apei. Senzația unică pe care o ai în momentul în care îi permiți corpului, minții și sufletului să se liniștească, începi să experimentezi diferite senzații și stări. Recomand oricând, la orice oră și în orice stare în care te afli.

Relaxare deplină și profundă Cu drag și recunoștință, Voicu Stănese”

„Din punctul meu de vedere a fost o experiență benefică și interesantă în același timp. A fost o relaxare atât de profundă încât am reușit să simt fiecare gând și am început să pun întrebări să văd ce stare emoțională interesantă. Aș face asta mai des. Merită!”

„Cea mai bună oră din viața mea. Este o experiență unică care merită încercată. Din punctul meu de vedere, parcă plutești pe un norișor.”

O experiență benefică și interesantă Vlad Fleșer

„Am primit un cadou să fiu clientă AquaSpa&Relax. Nu știam la ce să mă aștept, așa că am rămas într-o cadă de sare Epsom, la temperatura corpului, plutind în neștire, undeva în afara spațiului și timpului. Sentimentul profund liniștitorpe care l-am trăit a fost că sunt un făt în burtica mamei, protejat, legănat, ascultând doar ritmul în care bate inima. Noțiunea de timp și spațiu au dispărut complet. Am trăit o experiență transcendală unică. Recomand fiecăruia măcar o dată în viață deși făcută cu ritmicitate această meditație s-ar transforma într-un ritual eliberatorfoarte puternic. ”

Voucher AquaSpa&Relax Corina Nechita

„ Experiență senzațională, dată de acest aspect de plutire cu tot corpul. Corpul odată relaxat, ajunge să fie inundat de sentimente și gânduri plăcute. Relaxarea se simte imediat când te abandonezi în această plutire dată de apa tratată special cu clorură de sodiu. Pentru mine a fost ceva minunat. ”

Experiență senzațională Vali Avram

„O experiență fabuloasă. Foarte relaxant pentru corp și minte. Am avut senzația de plutire în vid/univers, parcă eram fără greutate. Am simțit că e o activitate meditativă și vindecătoare. Recomand. Mă bucur că sunteți.”

O experiență fabuloasă Ioana

„Foarte relaxant, m-am odihnit cât pentru 5 zile. O să mai revin cu siguranță.”

Foarte relaxant Diana Mihalca

„O experiență subtilă și de cultivat”

O experiență subtilă Bogdan Radu

„A fost foarte relaxant, vom reveni cu siguranță. O să recomand și prietenilor. Te relaxezi foarte bine.”

A fost foarte relaxant Doina Crișan

„Când vrei să plutești, trebuie doar să închizi ochii. O experiență MINUNATĂ pe care aș recomanda-o cu drag oricărei persoane. Pot spune că am ieșit din bazin ca un bebeluș, fără nici o problemă dar mai ales relaxată. Un mod ideal de a te rupe de realitatea de afară, de a petrece timp cu tine și de a pluti. Descoperirea anului 2018, chiar dacă la final, mai bine decât niciodată.”

Când vrei să plutești Cu mult drag, Luiza P.

„O experiență extraordinară, relaxare corporală și mentală la unison. Purificarea minții apare la un moment dat brusc, mai ales dacă este liniște deplină și întuneric beznă (am ales să opresc și muzica și lumina). Un mod excelent de revigorare completă.”

O experiență extraordinară Mulțumesc, P.

„Cea mai bună metodă de relaxare. Îți lași corpul să plutească și odată cu el plutește și mintea ta. Unul dintre cele mai bune exerciții de relaxare pe care le-am experimentat. Este un context foarte bun să experimentezi și să te deconectezi de tot ce se întâmplă în fiecare zi. Recomand cu multă sinceritate pentru cei care vor să își acorde o oră cu ei. ”

Cea mai bună metodă de relaxare Cu drag, Dani

„Senzatii unice! Plutire involuntară în cel mai fin, cald și unic puf călduț. De dorit la toti care simt la un moment dat ca au nevoie și de o schimbare. Dacă următoarele zile vor însemna și o schimbare în “bine”, atunci ghici cine o să repete experiența. “

Senzatii unice! Horea S